Szolgáltatásaink

Szeglemezes tetőszerkezet akár 2 nap alatt!

A szeglemezes tetőszerkezet akár 30-40%-al kevesebb alapanyagot igényel, mint egy hagyományos ácsolt tető.

Komplett ácsmunkát vállalunk professzionális kivitelezéssel, jó minőségű anyagokkal. Állunk rendelkezésére legyen szó bármilyen faszerkezet építéséről, tervezéséről, kivitelezéséről.

Szeglemezes tető

A szeglemezes tető egy olyan modern építészeti megoldás, ami főként a gyors és megbízható kivitelezésének köszönhetően vált népszerűvé. Nevéből adódóan a faanyagot kemény acélból készült szeglemezekkel rögzítik a tető talpszelemenjéhez.

Ez részletesebben leírva úgy néz ki, hogy az acél felületéből rengeteg apró kis acéltüskét hajtanak ki. Ez a rögzítés egy igazán egyszerű folyamat, amely során minkét oldalon a faanyagokba belepréselik a szeglemezt. Ennél a tetőszerkezetnél, az ácsolt tetővel ellentétben, a szerkezet legtöbb részét gyárban állítják elő és mérik le, majd a helyszínen az összeszerelésen kívül más munkálatok nem is várnak a szakemberekre. Mint minden gyárban előállított elemnél – esetleg háznál – itt is igaz az, hogy a szerkezet elemei védve vannak az időjárás viszonytagságaitól, ami nemcsak az alapanyagoknak kedvező, de a munkásoknak is.

Előnyeinél meg kell említenünk a nagy teherbíró képességét és a gyárban mért és legyártott elemeinek köszönhetően, a kifejezetten pontos szerkezetet.

Ácsolt tető

Kialakítását és kivitelezését tekintve az ácsolt tető – ahogyan azt nevéből is kikövetkeztethetjük – ácsolással kerül elkészítésre. A méretre vágástól az összeszerelésig minden művelet a helyszínen kerül elvégzésre, ezért jóval időigényesebb és költségesebb, mint a szeglemezes tető elkészítése.

Kialakítástól függően, szinte bármilyen épület vízzáró hélyazataként használható. Érdemes megemlíteni, hogy amennyiben ácsolt tetőt szeretnénk, elengedhetetlen a megfelelő födémszerkezet kialakítása is, ami pénz és időigényes.

Tetőfedés

Családi házak, intézmények és egyéb ingatlanok tetőfedését vállaljuk! Munkánkat az Ön igényei szerint, pontosan, precízen és a lehető legrövidebb határidőn belül végezzük el!

Gyors és költséghatékony művelet! Ez egy gyors és egyszerű eljárás, de az eredmény élettartama erős és strapabíró tulajdonságának köszönhetően akár 4-5 évtized is lehet, valamint a bevonatnak köszönhetően nem igényel sok karbantartást. Sokak szerint az egyik legtartósabb és legesztétikusabb tetőfedő anyag. Tökéletes választás azok részére, akiknek fontos az ár és a minőség.

Felvonó bérlés

GEDA Ferdepályás felvonó, cserépfelvonó

GEDA cserépfelvonó bérlés (2 db cserépszállító kulival)

Kiváló minőség és sokoldalúság jellemzi az általunk forgalmazott ferdepályás teherfelvonókat. Minden felhasználási területen tökéletes teherszállító eszköznek bizonyulnak, így méltán váltak piacvezetővé Európában.

Az alumínium létraelemekből álló GEDA Liftek szerszámok nélkül, gyorsan összeállíthatóak, szétszerelve kis helyen elférnek. A különböző kiegészítők (kanyarelem, cserépkocsi, kerekek, teleszkópos kitámasztóelem) még egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik a munkálatokat.

A ferdepályás építőanyag felvonó használatával csökkenthető a kivitelezési idő és a járulékos költségek, valamint a megterhelő fizikai munkával járó esetleges sérülések, egészségügyi problémák elkerülhetőek.

Az építési felvonók nem csak építőanyagok (cserép, tégla, gerenda, szigetelőanyag, malter), hanem bármilyen más teher (ablak, ajtó, napelem, bútor, láda, hordó stb.) emelésére is használhatóak.

A választható szállítóplatformok minden igényt kielégítenek:

  • cserépszállító (emelhető védőráccsal, molnárkocsival),
  • téglaszállító (nyitható oldalakkal, állítható dőlésszöggel),
  • malterszállító (kézi, vagy automatikus billenőtartály),
  • napelemszállító (párnázott rögzítőelemmel),
  • táblás anyagok szállítására alkalmas (állítható szélességgel),
  • és a sokoldalú univerzális platform (nyitható oldalakkal, választható vödörszállító kiegészítővel).

A liftek magassága 2 m -től 40 m -ig szabadon változtatható, terhelhetősége a kétféle létraelem erősségétől függ:

  • létraelem 200 kg terhelhetőséggel,
  • megerősített létraelem 250 kg terhelhetőséggel.