Rólunk

Cégbemutató

Ács- tetőfedő és bádogos cégem 32 éve hoztam létre. Mára már a fiammal közösen érjük el a sikereinket a nagyszabású szakmai tapasztalatunknak, szakértelmünknek és a szakma iránti szeretetünknek köszönhetően. Mi és a kollágáink mindig arra törekszünk, hogy a legprofibb munkát adjuk ki kezeink közül. Folyamatos fejlődéssel, újításokkal állunk megrendelőink rendelkezéseire. A 2020-as évben bővítettük a választási lehetőségeket a tetőszerkezet elkészítésében. Ma már hagyományosan és szeglemezes rácsos tartó megoldással is várjuk megrendeléseinket. Évről évre figyeljük a legújabb és legmodernebb trendeket, hogy naprakész szolgáltatással, korszerű gépparkkal és felszereléssel tudjuk a munkát hatékonyan, gyorsan és legjobb minőségben elvégezni.

Az egyre inkább bővülő megrendelők csoportja, növekvő igényeik és elvárásaik alapján keresik azt a tető kivitelezői céget, akit meg szeretnének bízni leendő otthonuk fedelének megépítésével. Nehéz döntés előtt állnak a tulajdonosok, mivel majdnem minden esetben a végső ár fogja eldönteni, hogy melyik tetőfedő céget választják. A legszebbet, a legjobbat, a legolcsóbban kivitelezni lehetetlen.

A tetőfedési szolgáltatásunk gyors, megbízható és minőségi. Precíz munkákban bízhat minden egyes ügyfelünk. Az elvégzett munkára garanciát is vállalunk.

Kovács Ferenc Ügyvezető
Kovács Ádám

Bemutatkozás

Kovács Ádám vagyok, édesapám jobb keze. Mára, szakmai tudását átadva, igyekszem nyomdokaiba lépni. Elvégeztem az ács-tetőfedő iskolát, emellett munkavédelmi szaktanácsadással is bővítettem az ismereteimet.

Három kutya gazdájaként új ihletet kapva, rátaláltam a hobbimra, mely az utóbbi időben már a munkámmá is vált, így született meg a KovÁcs-Kutyaház.

Nagy mérföldkő volt számomra, mikor felkértek egy ács és tetőfedő felnőttképzés gyakorlati oktatójának, ahol már több osztály sikeresen megszerezte a bizonyítványát.

Keressen bizalommal, ha: – szeglemezes / hagyományos tetőszerkezetre és/vagy tetőfedésre – munkavédelmi szaktanácsadásra – kutyaházra van szüksége.

Kovács Ádám (Kovacstető Trade Kft Ügyvezető Tulajdonos)