Pályázat

Széchenyi Terv Plusz

Kedvezményezett neve: Kovács Ferenc Egyéni Vállalkozó

2. Projekt címe: Versenyképesség fokozása eszközbeszerzés által Kovács Ferenc egyéni vállalkozónál.

3. Szerződött támogatás összege: 9.662.242 Ft

4. Támogatás mértéke: 70%

5. Projekt tartalmának bemutatása: „A projekt megvalósítási helyszíne a
vállalkozás Derecske, Eötvös utca 1. szám alatt található székhelye, ahol a projektben beszerzett eszközöket tároljuk, amikor azok nincsenek használatban az egyes kivitelezési helyszíneken, illetve az anyagmozgatás is ezen az ingatlanon valósul meg.

A projekt célja volt a vállalkozás eszközparkjának bővítése olyan eszközökkel, amelyekkel korábban nem (vagy nem kellő darabszámban) rendelkezett. Jelen projekt hozzájárult az építőipari piacon való versenyképességünk fokozásához, a komplexebb szolgáltatásnyújtáshoz és a minőségi munkavégzéshez. Továbbá csökkentek a vállalkozás eszközbérléshez kapcsolódó kiadásai, ezáltal csökkent a másoktól való függőség.

A projektben az alábbi eszközök kerültek beszerzésre:

1 db LiuGong C series 35 LPG/benzin üzemű targonca, a targoncafeladata a lemezek szállítása; tetőfedési tevékenységünk kapcsán tekercses lemez vásárolunk és egy tekercs 150-200 kg, emiatt mindenképpen szükséges volt egy szállítóberendezés beszerzése, hogy csökkentse a dolgozók fizikai terheit.

1 db GEDA Lift 250 Comfort teherfelvonó, mely nem csak építőanyagok (cserép, tégla, gerenda), hanem bármilyen más teher (ablak, láda, hordó) emelésére is használható, segítségével csökkenthető a kivitelezési idő és a járulékos költségek, valamint a megterhelő fizikai munkával járó esetleges sérülések, egészségügyi problémák elkerülhetőek.

1 db Graf állványrendszer, kivitelezési tevékenységünkhöz korábban béreltük az állványokat, ezt váltottuk ki saját, minőségi állványrendszerrel. A Graf állványrendszerrel hatékonyabban, gyorsabban, gazdaságosabban és kiszámíthatóbban tudunk dolgozni és tovább fejlődni, valamint csökkent a másoktól való függőségünk. A beszerzett eszközök a tetőfedési, tetőszerkezetépítési, illetve azok előkészítő tevékenységeihez kapcsolódnak, segítségükkel gyorsabb és minőségibb munkát tudunk végezni, valamint korábban bérelt eszközöket sikerült kiváltani saját eszközökkel.”

6. A projekt tényleges befejezési dátuma: 2022.12.22.

7. Projekt azonosítószáma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00191